Força 3 | Serveis
Club de vela de petit i flexible de Sant Feliu de Guíxols que dissenya activitats per a totes les edats, necessitats i somnis.
escola de vela,escuela de vela,vela,windsurf,padel,paddle,casa,casal d'estiu.casal del mar,sant feliu de guíxols
20559
page-template-default,page,page-id-20559,hazel-core-1.0.7,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

SERVEIS

 

En què t’ajudem?

FESTES D’ANIVERSARI

Organitza a Força 3 la teva festa d’aniversari, comunió o qualsevol esdeveniment que vulguis celebrar d’una forma divertida i original. Nosaltres posem les instal•lacions, les embarcacions i els tècnics necessaris per que ho passeu d’allò més bé. Demaneu pressupost sense compromís

EXCURSIONS I ESDEVENIMENTS ESCOLARS

A Força 3 podeu organitzar les vostres excursions escolars a la vostra mida. Adaptem les diferents activitats al nombre d’alumnes i a l’horari que preferiu. Reserveu la vostra data. 

ACTIVITATS PER A GRUPS I EMPRESES

A Força 3 podeu celebrar esdeveniments per empreses, comiats de solter, celebracions en grup o el que se us acudeixi. Us preparem una activitat a mida segons el nombre de persones i el temps que tingueu. Podreu escollir entre vela, windsurf, kaiak, volei platja… o fer-les totes. Demaneu pressupost sense compromís.

LLOGUER DE MATERIAL

Com a club de vela,  tenim gran quantitat de material que fem servir cada dia i, de vegades és difícil de trobar.

Lloguem tot el material que tenim per ajudar a resoldre qualsevol situació:

  • Armilles salvavides (mides 2-4, XS, S, M, L, XL, XXL) –  5€/dia
  • Equip de busseig – 10€/dia
  • Pales i rems (Kaiak, Stand Up Paddle) – 10€/dia
  • Planxes de body-board – 8€ /hora
  • Estels voladors – 3€/hora