Força 3 | Curs Perfeccionament Splash
Club de vela de petit i flexible de Sant Feliu de Guíxols que dissenya activitats per a totes les edats, necessitats i somnis.
escola de vela,escuela de vela,vela,windsurf,padel,paddle,casa,casal d'estiu.casal del mar,sant feliu de guíxols
20073
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20073,hazel-core-1.0.7,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Curs Perfeccionament Splash

Després de l’experiència de navegar en Láser Bahia, potser et ve de gust portar una embarcació en solitari. La sensació de controlar l’embarcació íntegrament és nova i emocionant. Tindràs l’ajuda externa d’un instructor que navegarà al teu costat amb una embarcació igual. L’Splash és ideal per aprendre a navegar sol/a, ja que és còmode, estable i amb una banyera espaiosa. Atreveix-te!

 

Durada: 5 classes de 2 hores

 

Embarcació: Splash

 

Horari: de 11 a 13 h. o de 15 a 17 h.
Tu tries els dies i les hores.

 

Canvis: Si les condicions meteorològiques no són les adequades, es recuperaran les navegacions perdudes un dia més favorable.

 

Preus:

Nens (de 12 a 18 anys)
265€ Primer curs (inclou quota de soci i assegurança)
220€ Següents

Adults
275€ Primer curs (inclou quota de soci i assegurança)
230€ Següents

 

Si vols continuar agafant experiència sense monitor, et pots acollir a les diferents opcions que posem al teu abast per continuar navegant a Força 3: Forfait 10 hores i Abonament

Category

Cursos, Vela

Tags
costa brava, curs, escola de vela, escuela de vela, lloguer, sant feliu de guixols, splash, vela